Hielke van Dijk

Hielke van Dijk

Schoonmaakmedewerker en praktijkdocent NIVO Academie

"Zonder uitzondering is elke groep cursisten voor mij een prettige ervaring geweest. In de 6 bijeenkomsten per cursus hebben we samen een fijne leeromgeving en prettige sfeer kunnen creëren. De cursisten leren van mij maar ik ook zeker van hen. Er zijn regelmatig cursisten die moeite hebben om zich de stof eigen te maken. Bijvoorbeeld omdat ze de Nederlandse taal niet goed beheersen of vanwege faalangst."

Vera van der Weide

Vera van der Weide

Manager SROI en praktijkdocent NIVO Academie

“Ik geef de schoonmaak opleiding binnen NIVO omdat ik het ontzettend leuk vind om nieuwe collega’s te leren kennen, ze de beginselen te leren van het vak en ze vervolgens te zien groeien in hun functie. Het geeft me ontzettend veel voldoening om kennis en ervaring te delen, want dit werkt beide kanten op. Door het geven van de opleiding leer ik ook elke dag nieuwe dingen en krijg ik veel tips over hoe het nog beter kan!”

Kitty Kruidhof

Kitty Kruidhof

Rayonmanager en praktijkdocent NIVO Academie

“Lesgeven en mensen het vak eigen maken, heb ik altijd gedaan. Vooral ook bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om hier bij de NIVO Academie een vervolg aan te mogen geven, zelfs bij mensen uit mijn eigen team, vind ik ontzettend leuk! Met name de interactie binnen een groep en te mogen meemaken hoeveel de cursisten vooral van elkaar leren, maakt dat ik ontzettend dankbaar ben voor de mogelijkheid hieraan bij te dragen!”

Astrid van der Spek

Astrid van der Spek

Frontoffice medewerker en praktijkdocent NIVO Academie

“Ik vind het leuk om mensen wat te leren. Het doet mij dan ook goed om te zien hoe mijn cursisten zich ontwikkelen tijdens de lessen. Ze vinden het echt leuk om ze te volgen! Daarnaast kan ik de rayonmanagers vaak even een tip geven, waar iedereen op de werkvloer voordeel van heeft.”

Recruiter en praktijkdocent NIVO Academie
Renskje Hietkamp

Renskje Hietkamp

P&O functionaris en administratieve duizendpoot

“Voor mij is de Academie dé manier om wat meer betrokkenheid te hebben met onze mensen op de werkvloer. Vooraf regel ik het lesrooster en de locatie, voor onze eigen mensen verzorg ik de uitnodigingen en probeer ik zoveel mogelijk mee te gaan naar de diploma-uitreikingen. Het is dan super leuk om te zien hoe trots mensen zijn en hoe de cursus ze achteraf is meegevallen!”