Herhalingsopleiding BHV

Opleiding Herhalingsopleiding BHV
Duur 4 uur
Prijs per deelnemer € 75,00

Om adequaat te kunnen blijven optreden ten tijde van een calamiteit is herhaling onontbeerlijk en noodzakelijk. Naast het opfrissen van kennis en techniek gaan we vernieuwend en verdiepend aan de slag. Specifiek gericht op de werkomgeving van onze deelnemers.

Opzet en opleidingsduur
De herhalingsles duurt een halve dag (4 uur).

Aantal deelnemers
Minimaal 10.

Toelatingseisen
Aan de opleiding worden geen toelatingseisen gesteld.

Examen en diplomering
NIVO Academie zorgt voor aanmelding van de deelnemers bij het NIBHV. Zij verzorgen ook de oproep en plannen het examen in. Zowel de theoretische als praktische kennis van de cursist wordt tijdens het examen getoetst. Het examen is bij de cursusprijs inbegrepen, een herexamen wordt extra in rekening gebracht. Na het behalen van het examen ontvangen de medewerkers een certificaat BHV wat 1 jaar geldig is. Jaarlijks kunnen deelnemers deelnemen aan deze herhalingscursus.

Opleidingsdata en locaties
In overleg met de opdrachtgever kan de datum en de locatie van de opleiding worden bepaald.

Prijzen en vergoedingen
Prijs per deelnemer, excl. BTW: € 75,00

Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal.

InCompany opleiding
De Herhalingsopleiding Bedrijfshulpverlening kan ook voor deelnemers uit één bedrijf worden georganiseerd. Desgewenst op uw eigen locatie. Een InCompany opleiding kan op elk gewenst moment starten.

Neem contact op
Wilt u meer informatie over de Herhalingsopleiding Bedrijfshulpverlening of wilt u meer weten over de InCompany mogelijkheden bij NIVO Academie? Neem dan contact op met NIVO Academie:
058 – 284 9515
info@nivoacademie.nl

 

De herhalingscursus bestaat uit twee modules:
1. Module eerste hulp (EH);
2. Module brandbestrijding, ontruiming en communicatie(BOC).

In overleg met de opdrachtgever kan de datum en de locatie van de opleiding worden bepaald.

Opleidingsdata en locaties

Er zijn momenteel geen inschrijfmogelijkheden beschikbaar.

... Na 40 jaar zie ik dat sommige werkzaamheden toch ook makkelijker kunnen. Het vak wordt steeds leuker en ik ben zo blij dat ik niet achter de kassa zit
... Ik vind het leuk om mensen te helpen en wil mijn werk zo goed mogelijk doen. Door deze opleiding leer ik veel bij over sanitair onderhoud.
... Om mijn studie te financieren, werk ik in de schoonmaak en investeer met deze opleiding in mijzelf en mijn klanten.
... Een schoon en opgeruimd pand geeft elk bedrijf een mooie uitstraling. Ik maak deel uit van dat visitekaartje door mijn bijdrage.
... Ik wil alle papieren halen, mijn kennis vergroten en carrière maken. Ik ben dan ook de 1e die zich aanmeldt voor de volgende opleiding.