Module gezondheidszorg

Opleiding Module gezondheidszorg
Duur Acht dagdelen van 3 uur.
Prijs per deelnemer € 575,00 (excl. BTW)

Deze opleiding richt zich op de specifieke vaardigheden voor het schoonmaken in zorginstellingen. Hygiënische eisen vormen de leidraad en omdat er gewerkt wordt met de microvezelmethode kan deze opleiding enkel gevolgd worden door medewerkers die in het bezit zijn van het diploma Basisopleiding Schoonmaken.  Het is een praktisch en ergonomisch verantwoorde module voor medewerkers die in de zorg werken of willen gaan werken.

Opzet en opleidingsduur
De Basisopleiding Schoonmaak, inclusief de Module Gezondheidszorg, bestaat uit acht dagdelen van 3 uur. Hierbij is het examen inbegrepen. Lesdagen zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag.

Aantal deelnemers
Minimaal 6

Toelatingseisen
Aan de opleiding worden geen toelatingseisen gesteld. Deze opleiding betreft een aanvulling op de basiscursus Schoonmaak, en kan alleen in deze combinatie worden gevolgd. De module Gezondheidszorg kan niet als los onderdeel worden gevolgd.

Examen en diplomering
Het examen is zeer praktisch van opzet en wordt afgenomen door het RAS-Examenbureau. NIVO Academie zorgt voor aanmelding van de deelnemers bij het RAS-Examenbureau. Er wordt naar gestreefd om het examen op de leslocatie af te nemen. Na het behalen van het examen voldoen de medewerkers aan de door de RAS vastgestelde eindtermen en ontvangen zij het diploma voor de Basisopleiding Schoonmaken, inclusief Module Gezondheidszorg. Opleidingsdata en locaties Nog geen startdata bekend

Prijzen en vergoedingen
Prijs per deelnemer, excl. BTW: € 575,00

Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal en examen. Er is een RAS bijdrage van toepassing voor bedrijven die zijn aangesloten bij OSB.

InCompany opleiding
De Basisopleiding Schoonmaak, inclusief de Module Gezondheidszorg, kan ook voor deelnemers uit één bedrijf worden georganiseerd. Desgewenst op uw eigen locatie. Een InCompany opleiding kan op elk gewenst moment starten.

Neem contact op
Wilt u meer informatie over de Module Gezondheidszorg  of wilt u meer weten over de InCompany mogelijkheden bij NIVO Academie? Neem dan contact op met NIVO Academie:
058 – 284 9515
info@nivoacademie.nl

De thema’s die tijdens de Module Gezondheidszorg worden behandeld zijn:
– Werken in de Gezondheidszorg
– Hygiëne
– Reinigen van patiëntenkamer
– Reinigen van sanitair
– Cytostatica
– Desinfectie
– Communicatie

Opleidingsdata en locaties

Er zijn momenteel geen inschrijfmogelijkheden beschikbaar.

... Na 40 jaar zie ik dat sommige werkzaamheden toch ook makkelijker kunnen. Het vak wordt steeds leuker en ik ben zo blij dat ik niet achter de kassa zit
... Ik vind het leuk om mensen te helpen en wil mijn werk zo goed mogelijk doen. Door deze opleiding leer ik veel bij over sanitair onderhoud.
... Om mijn studie te financieren, werk ik in de schoonmaak en investeer met deze opleiding in mijzelf en mijn klanten.
... Een schoon en opgeruimd pand geeft elk bedrijf een mooie uitstraling. Ik maak deel uit van dat visitekaartje door mijn bijdrage.
... Ik wil alle papieren halen, mijn kennis vergroten en carrière maken. Ik ben dan ook de 1e die zich aanmeldt voor de volgende opleiding.