VOL VCA opleiding

Opleiding VOL VCA opleiding
Duur 9 uur (1 dag)
Prijs per deelnemer € 250,00

Iedere leidinggevende die te maken krijgt met de veiligheidschecklist VCA dient te voldoen aan bepaalde opleidingseisen. De leidinggevende moet beschikken over het diploma Veiligheid operationeel leidinggevenden (VOL-VCA). Deze opleiding leert mensen hun werkzaamheden veilig uit te voeren en motiveert ze om veilig en verantwoord te blijven werken.

Opzet en opleidingsduur
De opleidingsduur is 9 uur (1 dag) en examen. Ook een avond – of weekendopleiding is mogelijk.

Aantal deelnemers
Minimaal 10.

Toelatingseisen
Iedere leidinggevende die in het kader van VCA het certificaat ‘Veiligheid voor leidinggevenden VCA’ moet halen en nog niet beschikt over het certificaat ‘Basisveiligheid VCA’. U heeft een vooropleiding op MBO-niveau. Het VOL-VCA certificaat is gelijkwaardig aan de certificaten Basisveiligheid VCA en Veiligheid voor leidinggevenden VCA samen.

Examen en diplomering
NIVO Academie zorgt voor aanmelding van de deelnemers bij het NIBHV. Zij verzorgen ook de oproep en plannen het examen in. Zowel de theoretische als praktische kennis van de cursist wordt tijdens het examen getoetst. Het examen is bij de cursusprijs inbegrepen, een herexamen wordt extra in rekening gebracht. Na het behalen van het examen ontvangen de medewerkers een VOL VCA-diploma wat 10 jaar geldig is.

Opleidingsdata en locaties
In overleg met de opdrachtgever kan de datum en de locatie van de opleiding worden bepaald.

Prijzen en vergoedingen
Prijs per deelnemer, excl. BTW: € 250,00

Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal en examen.

InCompany opleiding
De VOL VCA opleiding kan ook voor deelnemers uit één bedrijf worden georganiseerd. Desgewenst op uw eigen locatie. Een InCompany opleiding kan op elk gewenst moment starten.

Neem contact op
Wilt u meer informatie over de VOL VCA opleidingof wilt u meer weten over de InCompany mogelijkheden bij NIVO Academie? Neem dan contact op met NIVO Academie:
058 – 284 9515
info@nivoacademie.nl

• Arbeidsomstandigheden- en milieuwetgeving;
• Ergonomie;
• Een ongeval, en dan..?;
• VCA: het bevorderen van veilig werken;
• Procedures en werkvergunningen;
• Taak-risicoanalyse;
• Bedrijfsnoodplan;
• Gevaarlijke stoffen;
• Gevarenbronnen;
• Persoonlijke bescherming.

In overleg met de opdrachtgever kan de datum en de locatie van de opleiding worden bepaald.

Opleidingsdata en locaties

Er zijn momenteel geen inschrijfmogelijkheden beschikbaar.

... Na 40 jaar zie ik dat sommige werkzaamheden toch ook makkelijker kunnen. Het vak wordt steeds leuker en ik ben zo blij dat ik niet achter de kassa zit
... Ik vind het leuk om mensen te helpen en wil mijn werk zo goed mogelijk doen. Door deze opleiding leer ik veel bij over sanitair onderhoud.
... Om mijn studie te financieren, werk ik in de schoonmaak en investeer met deze opleiding in mijzelf en mijn klanten.
... Een schoon en opgeruimd pand geeft elk bedrijf een mooie uitstraling. Ik maak deel uit van dat visitekaartje door mijn bijdrage.
... Ik wil alle papieren halen, mijn kennis vergroten en carrière maken. Ik ben dan ook de 1e die zich aanmeldt voor de volgende opleiding.