Praktische informatie

NIVO Academie verzorgt opleidingen voor  (schoonmaak) bedrijven, instellingen, gemeenten (aanbestedingen), profit en  non-profit organisaties.

Inschrijfprocedure
NIVO Academie stelt de cursusgroep samen. Dit kan een samengestelde groep zijn of een speciale lesgroep per bedrijf, afhankelijk van het aantal deelnemende cursisten. Een lesgroep bestaat uit tenminste 6 personen.
In overleg met de opdrachtgever stellen wij een geschikte startdatum, aanvangstijd en locatie voor. Na het invullen van het aanmeldingsformulier, verzorgt NIVO Academie een persoonlijke uitnodiging per deelnemer.

Cursuslocaties
De opleidingen vinden plaats in onze praktijkruimtes in Leeuwarden, Groningen en Zwolle. Een door u bepaalde locatieplaats is ook mogelijk.

InCompany opleidingen
Ter bevordering van het opleiden van teams of afdelingen, kan NIVO Academie ook InCompany bij een opdrachtgever aan de slag of op een zelfgekozen locatie in Nederland. Een InCompany opleiding kan op elk gewenst moment starten en in heel Nederland. Minimaal aantal deelnemers is 8 personen. De opleidingen worden op maat samengesteld.

Annuleren
Tot 1 week vóór aanvang van de cursus is annuleren kosteloos. NIVO Academie koppelt het eventueel afhaken of niet deelnemen van een kandidaat terug aan de opdrachtgever.

Vergoeding
OSB aangesloten bedrijven krijgen een vergoeding per deelnemer.

Vakantie en feestdagen
Tijdens de zomervakantie en op feestdagen vinden er geen opleidingen plaats.

Neem contact op